Ombytning & returnering

Hos Elvira Copenhagen har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag bestillingen er hentet, hvis fortrydelsesretten rammer en helligdag, forlænges fristelsen til den efterfølgende hverdag.

Ved fortrydelse og returnering, må varerne KUN være prøvet på og prismærker må ikke aftages. Varerne skal være behandlet og se ud som da du modtog.

Ved returnering af sko, her må du ikke bruge skoæsken som forsendelsesæske. Det er dit ansvar at pakke varen forsvarligt inden returnering.

Fortrydelsesret
Skulle du fortryde dit køb, har du altid 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af din ordre, til at returnere den til os. Du kan vælge, at sende den, eller komme personligt forbi i butikken. Varen skal returneres i samme stand, mængde og emballage, som ved modtagelsen. Du betaler selv for returfragt. Vi behandler din returpakke indenfor 1 uge, hvor beløbet vil blive tilbageført til det anvendte betalingskort ved købet, og du vil i den forbindelse modtage en e-mail fra os.

Ombytning
Ved ombytning til en anden farve eller størrelse, bedes du kontakte os på telefon eller e-mail, så vi kan reservere den ønskede ombytning til dig, hvorved vi undgår at den bliver udsolgt i mellemtiden. Du betaler selv for at returnere, og når vi sender den nye vare, vil vi trække en fragt svarende til den du selv valgte da du foretog købet.

Returadresse:
Elvira Copenhagen
Borgergade 41,
4672 Klippinge

OBS: Vi afhenter ikke returpakker på posthus, pakkeshops o.lign – alt skal leveres på vores adresse.

2 års reklamationsret
Du har altid 2 års reklamationsret. Dvs. hvis din vare efter et stykke tid, skulle vise sig, at have eksempelvis en fabrikationsfejl, og hvis fejlen ikke er opstået af fejlagtigt brug eller ved almindelig slidtage, så kontakter du os på telefon eller e-mail. Herefter sender du varen tilbage til os, hvor vi vurderer om det er en gyldig reklamation – og i givet fald om den kan repareres, eller ombyttes. Er dette ikke muligt, vil pengene blive refunderet. Kan reklamationen ikke godkendes vil du få varen retur.