Handelsebetingelser

Fragt & forsendelse

Hos Elvira Copenhagen, sender vi alle pakker med GLS. Hvis du handler for over 500,- sender vi din pakke GRATIS til din nærmeste pakkeshop. Køber du for under 500,- betaler du en fast fragt på 39,- i hele Dk.

GLS Pakkeshop
Leveringstiden er 1-3 hverdage, ved udsalg, kampagner eller lign, kan der dog være en smule forsinkelse.

Når du for din pakke leveret til din pakkeshop, kan den have en liggetid på 14 dage, afhentes pakken ikke, sendes den retur til os.
Vi sender gerne din pakke afsted igen men det er mod egen betaling af ny forsendelse.

Hos Gls har du mulighed for at spore din pakke fra start til slut, når din pakke er afsendt, vil du her modtage en e-mail, hvori du kan finde track & trace.

Nægter du modtagelse af pakken fratrækker vi dig 39,-i returomkostninger.

Betaling

Hos Elvira Copenhagen kan du betale med betalingskort eller med mobilepay.

Betalingskort
Du kan trygt handle over nettet hos Elvira Copenhagen, du løber ingen risico, når du anvender dit betalingskort. Dine indtastede kortoplysninger kommer aldrig os i hænde.

Beløbet hæves først på din konto, når din pakke er blevet afsendt fra Elvira Copenhagen. Der kan ikke trækkes et større beløb, end det du selv har godkendt.

Mobilepay
Mobilepay er en nem og hurtig måde at betale med. Med mobilepay slipper du for at sidde og indtaste alle dine kortoplysninger og der er ingen beløbsgrænse.

Alt du skal gøre, er at godkende beløbet på din mobilepay.’ Beløbet reserveres på din konto. Når vi afsender din pakke, vil beløbet blive trukket på din konto.

Returnering

Hos Elvira Copenhagen har du 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag bestillingen er hentet, hvis fortrydelsesretten rammer en helligdag, forlænges fristelsen til den efterfølgende hverdag.

Ved fortrydelse og returnering, må varerne KUN være prøvet på og prismærker må ikke aftages. Varerne skal være behandlet og se ud som da du modtog.

Ved returnering af sko, her må du ikke bruge skoæsken som forsendelsesæske. Det er dit ansvar at pakke varen forsvarligt inden returnering.

Reklamationsret

Tjek altid din vare igennem før du tager prismærkerne af og smider emballagen ud. Elvira Copenhagen er omfattet af den danske købelov, som giver dig 2 års reklamationsret.

Hvis fejlen på varen er opstået inde for 0-3 måneder, er det Elvira Copenhagens ansvar at bevise at fejlen ikke var til stede ved køb.
Alt efter 3 måneder er det dig, som forbruger der skal bevise at produktet er behandlet på alm vis og at det er en produktionsfejl.

Købsvilkår

Ejerforhold
Elvira Copenhagen, er et enkeltmandsfirma. Elvira Copenhagen, ejes og drives af en person.
CVR: 41073675
Elvira Copenhagen
Borgergade 41, 4672 Klippinge
Tlf: 31-488382
e-mail: info@elviracopenhagen.dk

Bestilling

Når du bestiller via vores hjemmeside, er intet juridisk bindende. Elvira Copenhagen, har derfor mulighed for at annullere din ordre, dette ville kunne skyldes trygfejl, tekniske problemer eller andre ting, der gør at det er umuligt at gennemføre ordren.

Du kan bestille online 24 timer i døgnet, shoppen vil kun være lukket kortvarigt, hvis der skulle opstå tekniske problemer eller grundet opdatering på siden.